Andere diensten

Aanleg graszoden

De voordelen van Graszoden

  • Geen inzaai
  • Geen vogelschade
  • Geen verstuiving van het zaad
  • Makkelijk te verwerken
  • Snel een mooi gazon

 Zaaien is de goedkoopste manier om een gazon aan te leggen. Het nadeel ervan is dat je wekenlang niet op het gazon kunt lopen en dat er samen met het gras veel onkruid opkomt.


Met graszoden gaat het allemaal veel makkelijker én sneller. Binnen een dag heb je een prachtig groen gazon .

Terassen

De keuze van je sierbestrating bepaalt uiteindelijk ook het uiterlijk van je terras. In combinatie met de vorm van het terras en de planten keuzes en eventuele waterpartijen zijn de mogelijkheden onbeperkt . Wij hebben een ruime ervaring met het aanleggen van terrasen en kunnen u eventueel ook adviseren over de inrichting ervan .

Sierbestrating


De decoratieve waarde is bij ons een belangrijk aspect van een tuinontwerp. Een tuin moet meer zijn dan grasveldje en beplanting .Als de beplanting en de bestarting nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd zal het totaal daarvan een lust voor het oog zijn . Materialen als klinkers , tegels , natuursteen en hout zijn voor de tuinontwerper als verf op een pallet van kunstenaar .

Tuinafscheidingen


Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor een tuinafscheiding in u tuin, bijvoorbeeld meer privacy en een betere afbakening/beveiliging van uw grondgebied. Natuurlijk is het ook belangrijk om de aanschaf van een tuinafscheiding te kijken naar het ontwerp, het moet passen bij de rest van de tuin